email: info@zorgmeten.nl

Productflyers

pdf icon  Algemeen

pdf icon  Data en rapportages

pdf icon  Enquetes

pdf icon  Rapportages

pdf icon  Specificaties

Gemeentelijke ZorgApp enquête voor kwaliteitsmeting van zorgverlening na introductie 3D (decentralisatietaken).

De Stichting Nopcare uit Emmeloord en StimuCare B.V. uit Kampen lanceren 1 juli a.s. de website www.zorgmeten.nl. De website is een belangrijk onderdeel van de kwaliteitsmeting die beide bedrijven hebben ontwikkeld voor gemeenten. De kwaliteit van de zorg in Nederland kan vanaf heden worden gemeten met de nationale ZorgApp.

Met deze App kunnen cliënten die zorg ontvangen vanaf 1 juli eenvoudig aangeven hoe zij vinden dat de kwaliteit van hun geleverde zorg in hun gemeente is. Op deze wijze kunnen gemeenten online inzicht verkrijgen in de kwaliteit van haar dienstverlening. Doel is dat gemeenten een tool aangereikt krijgen waarmee zij de kwaliteit van de geleverde zorg eenvoudig kunnen monitoren en optimaliseren.

Elke gemeente kan zijn eigen dat voor verdere analyses gebruiken. Dit alles om het zorgproces in Nederland zo optimaal mogelijk te laten verlopen. De organisatie van zorg is complex en er gaat veel geld om in de zorg. Het is daarom van groot belang dat gemeenten zicht hebben op deze gelden en dat deze gelden goed besteed worden. Met andere woorden, gemeenten moeten de prestaties van de zorgleveranciers en contractpartners kunnen monitoren om de kwaliteit te kunnen bewaken.

Door middel van de ontwikkelde ZorgApp krijgt de gemeente een uitstekend en actueel beeld over de kwalificaties die worden gegeven over de diverse onderwerpen waarbij de cliënt betrokken is zoals; de zorgverlener, de zorgleverancier, het type geleverde zorg en natuurlijk vragen over kwaliteit en bereikbaarheid van de geleverde zorg. Deze gegevens komen in een centrale database terecht die alleen voor gemeente waarin de zorg geleverd wordt te raadplegen is. Daardoor krijgt de gemeente directe respons over de kwaliteit van haar dienstverlening en kan zij anticiperen of actie ondernemen daar waar dat nodig wordt geacht.

De software die Stichting NopCare en StimuCare B.V. hiervoor hebben ontwikkeld maakt gebruik van gestandaardiseerde CQ-Indexen op het gebied van Thuiszorg, Hulp in de Huishouding en Jeugdzorg.

De Zorgapp 3D-enquêtes zijn in te vullen via de website www.zorgmeten.nl maar ook via de PC/Ipad, Tablet’s of Mobile/Android.

Stichtng NopCare werkt samen met twee professionele partners, Stimucare B.V. te Kampen inzake advisering in de zorg en marketing en Cloudfaction uit Hellevoetsluis voor de ICT, technische ondersteuning en dataverwerking. Wilt u meer weten over de Zorg App, de aanschafkosten en de functionaliteit, neemt u dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met de heer W. Stuut van StimuCare B.V, telefoon: 038-3330562 of bezoek onze website www.zorgmeten.nl

Download als PDF

Vinger aan de pols

Wilt u als gemeente meten en weten of uw cliënten tevreden zijn over de geleverde gezondheidszorg? Met de ZorgMeten-App van Stimucare kunt u de tevredenheid van uw cliënten monitoren. Alle (anonieme) informatie die u wordt aangereikt is direct toegankelijk.

Algemeen

In Nederland heeft men recht op goede gezondheidszorg. Dit betekent volgens de overheid:

  1. Veilige, doeltreffende, doelmatige en tijdige zorg afgestemd op de behoefte van de clie╠łnt.
  2. Zorg geleverd door verantwoorde professionals waarbij gebruik gemaakt wordt van geschikte hulpmiddelen. 

Anoniem

De informatie die wordt aangeleverd door clie╠łnten is anoniem. De ZorgMeten-App registreert alleen de postcode en de leeftijdscategorie. De tevredenheid van de verleende zorg is een indicatie op welk niveau de kwaliteit van de gelever- de zorg door uw leveranciers zich bevindt.